Om meg

Jeg er 45 år gammel og har tidligere jobbet som grafisk designer,  interaksjonsdesigner og prosjektleder. I perioder har jeg også praktisert som kunstner kombinert med å være småbarns mamma, både i Norge og i USA, hvor jeg har bodd med familien i over 5 år.

Nå er jeg Gestaltterapeut på heltid, og har et menneskesyn om at vi alle er hele mennesker med alt vi er og har med oss. Jeg jobber ikke med å korrigere «feil» men med å hjelpe klienter å bli oppmerksomme på seg selv i verden.

Jeg har jobbet mye med temaer som utbrenthet og utmattelse, depresjon, angst, lav selvfølelse, stress, ensomhet, avhengighet og skam. Når du for eksempel blir klar over hvordan skammen kommer til uttrykk i deg, og opplever å motta omtanke framfor å skamme deg over skammen – da skjer det noe viktig med selvfølelsen.

Kommunikasjon i alle former har alltid fascinert meg, både relasjonell mellommenneskelig kommunikasjon, og skriftlig og visuelle uttrykk.

Kommunikasjon handler om å påvirke – og å bli påvirket. Opplevelsen av hva som blir kommunisert er alltid subjektiv. Empatisk kommunikasjon er for meg å vœre nysgjerrig på hva og hvordan noe bidrar til mening – for deg.

I tillegg til nœr, utforskende og støttende dialog – liker jeg også å trekke noen større linjer av det jeg erfarer og formidle mine refleksjoner rundt temaer som jeg anser som universelle. Selv om opplevelsen er subjektiv, kan tema og innhold ofte være svært gjenkjennelig for mange.

Jeg trives med å holde presentasjoner og taler, og å skrive. Ta gjerne kontakt om du er på jakt etter et inspirerende innlegg om menneskelige temaer, som f.eks. kommunikasjon og konflikter, inkludering, ensomhet, empati og mobbing m.m.