Priser og tjenester

Dessverre er det mva. på all alternativ behandling. Gestaltterapi med sin humanistiske tilnærming er en av flere psykoterapeutiske retninger som er kategorisert innenfor denne grenen. Prisene oppgitt her er inkludert 25% moms. 

Individuell samtaleterapi 60 minutter kr. 900,- 

Dobbeltime 90 minutter kr. 1300,-

Jeg tilbyr også individuell terapi på video og bruker Whereby som plattform, med samme tider og satser. Whereby er en enkel og sikker tjeneste for videosamtaler. 

Jeg tilbyr 10% studentrabatt.

Gruppeterapi avtales nærmere og spesifikke tilbud blir annonsert her og på min facebook profil  (@spireterapi)

Dersom du må kansellere, ber jeg om at du gjør det så tidlig som mulig og helst innen 24 timer før avtalt time. Manglende oppmøte uten melding blir fakturert som full time. 

Jeg benytter meg ikke av bankterminal men sender faktura på email etter fullført time. 

Kontoradresse:

Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika. 

 Jeg informerer ved første møte om hvordan jeg praktiserer Gestaltterapi og om behandling av personopplysninger. Jeg ber også om kontaktopplysninger ved første møte for registrering og oppfølging i mitt databehandlingssystem.