Priser og tjenester

Dessverre er det mva. på all alternativ behandling. Gestaltterapi med sin humanistiske tilnærming er en av flere psykoterapeutiske retninger som er kategorisert innenfor denne grenen. Prisene oppgitt her er inkludert 25% moms. 

Individuell samtaleterapi 60 minutter kr. 990,- 

Dobbeltime 90 minutter kr. 1450,-

Parterapi 90 minutter kr. 1650,-

Jeg tilbyr også timer online med samme satser.

10% studentrabatt.

Betaling gjøres på vipps eller med faktura på email. Dersom du må kansellere, ber jeg om at du gjør det så tidlig som mulig og helst innen 24 timer før avtalt time. Manglende oppmøte uten melding blir fakturert som full time. 

Gruppeterapi avtales nærmere.

Se også min facebook profil  (@spireterapi) for informasjon.

Kontoradresse:

Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika. 

 Jeg informerer ved første møte om hvordan jeg praktiserer Gestaltterapi og om behandling av personopplysninger. Jeg ber også om kontaktopplysninger ved første møte for registrering og oppfølging i mitt databehandlingssystem.